E-Commerce Copywriter | Voor online retailers

Over Patty

Ik ben Patty Smeets, E-Commerce Copywriter en ondernemer. Schrijven vind ik ontzettend leuk om te doen. Vooral commerciële teksten schrijf ik graag. Telkens verdiep ik mij weer in een bepaald onderdeel van het schrijversvak. Alle waardevolle kennis die vergaar, pas ik toe tijdens het schrijven van teksten.

Zo blijft de kwaliteit van mijn teksten gewaarborgd en daar heb jij als online retailer natuurlijk ook profijt van. Het afgelopen jaar heb ik me bijvoorbeeld gespecialiseerd in het schrijven van productteksten. Via een mix van storytelling én de juiste tone of voice creëer ik originele en overtuigende productomschrijvingen. Door SEO te combineren met prettig leesbare teksten schrijf ik pakkende én unieke content voor online ondernemers.

Geboren en getogen in Maastricht, is mijn liefde voor het bourgondische leven me met de paplepel ingegoten. Sfeer heeft mij altijd gefascineerd. En dit komt helemaal terug mijn teksten. Ik werk dan ook graag samen met mensen die net als ik van teksten houden met sfeer en beleving.

Branches waar ik graag voor schrijf zijn o.a:

  • Vakantiebranche
  • Badkamer & Sanitair
  • Interieurdesign
  • Fashion
  • Cosmetica & Parfums

Een greep uit mijn schrijfprojecten

 

Wil je meer weten over mijn schrijfprojecten en achtergrond? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn-profiel Patty Smeets Heb je een vraag over mijn schrijfdiensten of wil je een belafspraak inplannen? Dan kun je gebruik maken van dit contactformulier.

 

Keertje koffie drinken?