E-Commerce Copywriter | Voor online retailers

Over Patty

Ik ben Patty Smeets, E-Commerce Copywriter en ondernemer. Mijn specialisatie is het schrijven van commerciële teksten voor webshops: van productteksten en categorieteksten tot merkenpagina’s en blogs. Ik volg trainingen op het gebied van SEO, E-Commerce en Contentmarketing zodat ik steeds op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Alle kennis die ik opdoe, pas ik toe tijdens het schrijven van teksten voor webshops. Zo blijft de kwaliteit van mijn teksten gewaarborgd en daar heb jij als online retailer profijt van! De afgelopen 2 jaar heb ik mij volledig ondergedompeld in de wereld van E-Commerce en heb ik mij gespecialiseerd in productteksten en categorieteksten. Door mij te verdiepen hoe grote online spelers hun producten presenteren en het volgen van vakgerichte trainingen heb ik een schrijfmethode ontwikkeld waarin alles samenkomt. Via een mix van storytelling én SEO creëer ik originele, overtuigende en goed vindbare content waardoor webshops online beter worden gevonden. Ook voor het schrijven van merkenpagina’s en advies over metateksten kun je bij mij terecht.

Geboren en getogen in Maastricht, is mijn liefde voor het bourgondische leven me met de paplepel ingegoten. Sfeer heeft mij dan ook altijd gefascineerd. En dat zie je ook terug in mijn E-commerce teksten waarbij ik een mooie balans creëer tussen sales & beleving.

Branches waar ik vaak voor schrijf zijn o.a:

  • Badkamer & Sanitair
  • Fashion & Modeaccessoires
  • Tuinmeubelen & Interieurdesign
  • Reisbranche & Toerisme

Wil je meer weten over mijn schrijfprojecten en achtergrond? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn-profiel Patty Smeets  Wil je een schrijfproject bespreken of een belafspraak inplannen? Dan kun je gebruik maken van dit contactformulier. Je kunt me natuurlijk ook even bellen of een Whatsapp-bericht sturen naar +31 648776982.

 

Wil je een belafspraak maken?