E-Commerce Copywriter | Voor online retailers

Over Patty

Ik ben Patty Smeets, gecertificeerd SEO tekstschrijver en ondernemer. Mijn specialisatie is het schrijven van E-commerce teksten voor webshops; van productteksten en categorieteksten tot merkenpagina’s en blogs. Je kunt bij mij voor al deze teksten terecht. Ik volg regelmatig trainingen op het gebied van SEO, E-Commerce en Contentmarketing. Zo blijf ik goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Unieke teksten voor jouw webshop

Alle kennis die ik opdoe, pas ik toe tijdens het schrijven van unieke teksten voor jouw webshop. Zo ben je verzekerd van sterke SEO teksten die jouw klanten niet kunnen weerstaan! Ik dompel mij graag onder in de wereld van E-Commerce en heb ik me gespecialiseerd in productteksten en categorieteksten voor webshops. Door te kijken naar grote online spelers hoe zij producten online presenteren, heb ik een schrijfmethode ontwikkeld waarin alles samenkomt. Via een mix van storytelling én SEO schrijf ik originele en goed vindbare teksten die jouw webshop hoger laten ranken via Google. Ook voor het schrijven van merkenpagina’s en inspirerende blogs kun je bij mij terecht.

Geboren en getogen in Maastricht, is mijn liefde voor het bourgondische leven me met de paplepel ingegoten. Sfeer heeft mij dan ook altijd gefascineerd. En dat zie je terug in mijn teksten, waarbij ik een mooie balans creëer tussen SEO, marketing en storytelling.

Branches waar ik vaak voor schrijf zijn:

  • Badkamer & Sanitair
  • Fashion & Modeaccessoires
  • Woonaccessoires & Interieurdesign
  • Reisbranche & Toerisme

 

Wil je meer weten over mijn schrijfprojecten, opdrachtgevers en achtergrond? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn-profiel. Een schrijfproject bespreken of een belafspraak inplannen? Geef me dan een belletje via +31 648776982. Of stuur me een WhatsApp-bericht.

 

Patty Smeets SEO tekstschrijver Shopping Awards Expert 2023

 

Linkedin Contact

Wil je een belafspraak maken?