E-Commerce Copywriter | Voor online retailers

Over Patty

Ik ben Patty Smeets, gecertificeerd SEO tekstschrijver en ondernemer. Mijn specialisatie is het schrijven van E-commerce teksten voor webshops: van productteksten en categorieteksten tot merkenpagina’s en blogs. Ik volg regelmatig trainingen op het gebied van SEO, E-Commerce en Contentmarketing, waardoor ik goed op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Jouw producten als warme broodjes over de toonbank

Alle kennis die ik opdoe, pas ik toe tijdens het schrijven van teksten voor jouw webshop. Zo ben je verzekerd van topkwaliteit teksten die jouw klanten niet kunnen weerstaan! Ik dompel mij graag onder in de wereld van E-Commerce en heb ik mij gespecialiseerd in productteksten en categorieteksten die jouw webshop naar een hoger niveau tillen. Door te kijken naar grote online spelers en de manier waarop zij producten online presenteren, heb ik een schrijfmethode ontwikkeld waarin alles samenkomt. Via een mix van storytelling én SEO schrijf ik originele, overtuigende en goed vindbare teksten waardoor jouw webshop online veel sneller gevonden wordt. Ook voor het schrijven van merkenpagina’s en inspirerende blogs kun je bij mij terecht.

Geboren en getogen in Maastricht, is mijn liefde voor het bourgondische leven me met de paplepel ingegoten. Sfeer heeft mij dan ook altijd gefascineerd. En dat zie je terug in mijn E-commerce teksten, waarbij ik een mooie balans creëer tussen sales, seo & sfeerbeleving.

Branches waar ik vaak voor schrijf zijn o.a:

  • Badkamer & Sanitair
  • Fashion & Modeaccessoires
  • Woonaccessoires & Interieurdesign
  • Relatiegeschenken & Cadeau-artikelen
  • Reisbranche & Toerisme

Wil je meer weten over mijn schrijfprojecten en achtergrond? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn-profiel. Een schrijfproject bespreken of een belafspraak inplannen? Geef me dan een belletje via +31 648776982. Of stuur me een WhatsApp-bericht.

Shopping Award Expert Linkedin Contact

Wil je een belafspraak maken?