E-Commerce Copywriter | Voor online retailers

Over Patty

Ik ben Patty Smeets, E-Commerce Copywriter en ondernemer. Schrijven vind ik ontzettend leuk om te doen. Mijn specialisatie is het schrijven van commerciële teksten voor webshops van productteksten en categorieteksten tot merkenpagina’s. Ik volg regelmatig trainingen op het gebied van SEO, E-Commerce en Contentmarketing zodat ik mijn schrijfskills blijf ontwikkelen en verbeteren.  Alle waardevolle kennis die vergaar, pas ik toe tijdens het schrijven van teksten.

Zo blijft de kwaliteit van mijn teksten gewaarborgd en daar heb jij als online retailer natuurlijk ook profijt van. Het afgelopen jaar heb ik mij nog meer verdiept in het schrijven van SEO E-Commerce teksten zoals productteksten en categorieteksten. Door te leren van grote online spelers en het volgen van E-Commerce & SEO trainingen heb ik een schrijfmethode ontwikkeld waar alles samenkomt. Via een mix van storytelling én de juiste tone of voice creëer ik originele en overtuigende productomschrijvingen. Door SEO te combineren met prettig leesbare teksten schrijf ik pakkende én unieke content voor online ondernemers. Ook voor het schrijven van merkenpagina’s en advies over metateksten kun je bij mij terecht.

Geboren en getogen in Maastricht, is mijn liefde voor het bourgondische leven me met de paplepel ingegoten. Sfeer heeft mij altijd gefascineerd. Ik werk dan ook graag samen met mensen die net als ik van teksten houden met sfeer en beleving.

Branches waar ik vaak voor schrijf zijn o.a:

  • Badkamer & Sanitair
  • Tuinmeubelen & Interieurdesign
  • Reisbranche & Toerisme
  • Fashion & Modeaccessoires

Wil je meer weten over mijn schrijfprojecten en achtergrond? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn-profiel Patty Smeets Heb je een vraag over mijn schrijfdiensten of wil je een belafspraak inplannen? Dan kun je gebruik maken van dit contactformulier.

 

Wil je een belafspraak maken?