Gespecialiseerd in de reisbranche & retail

Over Patty

Sfeer heeft mij altijd gefascineerd. En via Komma tekstbureau komt dit dan ook helemaal terug in alle teksten die ik schrijf. Door SEO te combineren met sterke en sfeervolle teksten creëer ik pakkende content voor bedrijven en ondernemers. Geboren en getogen in Maastricht is mijn liefde voor het sfeervol bourgondische leven me met de paplepel ingegoten. Ik werk dan ook graag samen met mensen die net als ik van teksten houden met een bepaalde beleving.

Voordat ik mijn tekstbureau begon, was ik werkzaam als contentmarketeer bij een gerenommeerde sanitairfabrikant. Ik werkte mee aan de ontwikkeling van de jaarlijkse productcatalogus en aanvullende brochures. Ook verzorgde ik advertenties, nieuwsbrieven en Social media posts. Deze waardevolle ervaring komt mij en mijn klanten goed van pas. Een ideale mix van tekstcreatie en het toepassen van de juiste marketinginstrumenten.

Zo schrijf ik landingspagina’s, blogs, webteksten en productteksten voor diverse branches, maar voornamelijk voor de reisbranche en retail. Van de modewereld en sanitairbranche tot interieurdesign en toerisme schrijf ik overtuigende teksten die zowel informeren als verleiden. Op deze manier wordt de vindbaarheid van je website of webwinkel vergroot én worden jouw klanten en bezoekers telkens weer geïnspireerd en verrast.

Toe aan een kop koffie?

Ben je bezig met het realiseren van je website of webshop en zoek je ondersteuning bij het schrijven van webteksten of productteksten? Laten we dan samen een kop koffie drinken om je schrijfproject verder te bespreken.

Je kunt heel eenvoudig jouw gegevens onderaan deze pagina invullen en dan neem ik spoedig contact met je op. Ligt Maastricht net wat ver bij jou uit de buurt? Dan kunnen we altijd eerst even bellen om te kijken wat uitkomt qua locatie.

Wil je graag informatie over de tarieven? Neem gerust contact met mij op via info@kommatekstbureau.nl of via 0648776982.

 

Patty-Smeets-komma-tekstbureau-copywriter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keertje koffie drinken?