Over Komma

Komma tekstbureau | de kunst van communicatie

Via Komma tekstbureau help ik bedrijven en ondernemers met het optimaal onder de aandacht brengen van talenten, producten en diensten. Naast het schrijven van sterke teksten denk ik ook graag met je mee welke marketingtools kunnen worden ingezet. Welke tool je ook kiest wat belangrijk blijft, is de ‘tone-of-voice’ ofwel het kiezen van de juiste woorden.

Friday Coffee

Verfrissende teksten die nèt een tikkeltje anders zijn. Is dat precies wat jij nodig hebt voor jouw (nieuwe) website, brochure of blog? Wil je meer weten over het effectief inzetten van contentmarketing en het versterken van het contact met jouw klanten? Dan nodig ik jou graag uit voor een Friday coffeee om kennis te maken en creatieve ideeën uit te wisselen. Interesse? Stuur mij dan een mailtje via info@kommatekstbureau.nl. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp: 0648776982.

Meer informatie?

Nieuwsgierig naar mijn werk? Klik dan op deze linkjes: bloggen & copywriting. Heb je vragen of wil je een prijsopgave ontvangen? Dan kun je dit via het contactformulier aangeven. Bellen of een WhatsApp-bericht sturen, kan natuurlijk ook.

 

Komma_tekstbureau-tekstschrijver-copywriter

Keertje koffie drinken?