Zoekwoorden onderzoek & SEO check-up

Lukt het niet om jouw webshop hoger te laten ranken? Laat mij dan een zoekwoorden onderzoek voor je doen. Want met de juiste Google zoekwoorden bereik je jouw ideale klant veel makkelijker online. Als je namelijk weet waar jouw klant naar op zoek is en op welke manier er gezocht wordt, dan kun jij hier met de juiste SEO teksten gericht op inspelen. Met een zoekwoorden onderzoek op maat heb je meteen voldoende handvaten om jouw webshop beter te laten ranken via zoekmachines. Vaak denk je, dat je zelf wel weet hoe en met welke keywords jouw klanten via internet zoeken; maar de realiteit kan heel verrassend anders zijn. Ontdek op welke zoekwoorden jouw webshop goed scoort en geef jouw ranking een boost!

 

Hoe werken zoekwoorden/keywords voor je SEO?

Zoekwoorden, ook keywords genoemd, zijn tools die worden gebruikt voor SEO: search engine optimization (zoekmachine optimalisatie). Jouw potentiële klant zoekt via Google naar een oplossing voor een probleem. Zo simpel kun je het zien. Is je lamp kapot? Dan ga je googelen op het zoekwoord ‘lamp’. Maar er zijn natuurlijk heel veel aanbieders van lampen. Dus hoe spring jij er dan uit? Door creatief te zijn met zoekwoorden. Je kunt de zoekopdracht bijvoorbeeld specifieker maken én je kunt met longtail keywords werken (dat zijn in principe korte zinnetjes waarin je SEO zoekwoord is verwerkt). Zo kun je aan je webteksten het woord hanglamp toevoegen of staande lamp. Maar dat is niet genoeg. Je kunt het nog gerichter doen door bijvoorbeeld te kiezen voor zwarte hanglamp voor eethoek. Of industriële hanglamp in het zwart voor eetkamer.

Er zijn een aantal zoekwoorden tools die je laten zien hoe vaak er op een bepaald zoekwoord wordt gezocht. Het klinkt ideaal om keywords te gebruiken waar heel veel op gezocht wordt. Maar, als je alleen maar zoekwoorden gebruikt met een enorm zoekvolume kun je ook ondersneeuwen. Daarom is balans belangrijk. Natuurlijk houd je rekening met het zoekvolume. Maar waar het vooral om gaat, is dat jouw website ‘snapt’ waar jouw ideale klant naar op zoek is. Ménsen kopen bij jouw webshop niet Google. Met een zoekwoorden onderzoek op maat weet jij precies welke keywords een ‘must’ zijn om in je webteksten te verwerken.

 

Zoekwoorden onderzoek, wat kost dat?

Een zoekwoorden onderzoek kost 250,- euro.

Wat krijg je? Hiervoor ontvang je waardevolle informatie voor jouw online shop. Via een rapportage krijg je namelijk supersterke keywords voor je belangrijkste pagina’s. Zowel korte als longtail zoekwoorden. Deze zijn specifiek toegespitst op jouw webshop en kun je optimaal verwerken in je webcontent voor een hogere ranking via Google. Ideaal, want als je deze zoekwoorden strategisch inzet dan gaan de webteksten voor jouw werken en vinden de juiste klanten jouw online shop sneller via de zoekmachines.

 

SEO Check-UP van je webshop

Wil je jouw webshop laten checken op SEO zoekwoorden, vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid?  Ga dan voor een SEO check-UP van je webshop! Bedrijfsblindheid kan er voor zorgen, dat je bepaalde dingen over het hoofd ziet. Ik kijk met een frisse blik naar jouw online shop en geef je handvaten waar jij zelf mee aan de slag kunt. Met mijn SEO én copywriting ervaring kan ik je laten zien met welke kleine aanpassingen jij jouw webshop kunt optimaliseren. Ideaal!

Een SEO Check-UP kost 499,- euro
Wat krijg je?

  • Je ontvangt een complete rapportage over je website met handige tips & tricks die je zelf kunt toepassen.
  • Ik geef je tips voor technische verbeteringen om je SEO te upgraden.
  • Je ontvangt een zoekwoorden onderzoek voor je belangrijkste pagina’s met waardevolle keywords specifiek voor jouw bedrijf
  • Daarnaast geef ik je advies over het schrijven van sterke meta-omschrijvingen en pagina-titels

Met een zoekwoordenonderzoek maak je jouw online bedrijf vindbaar

Met een grondig zoekwoordenonderzoek, maak je het verschil tussen alle andere online retailers. Want met de juiste keywords (zoekwoorden) kun je jouw klanten heel gericht bereiken. Jouw webshop wordt beter gevonden door klanten die ook écht naar jouw product of dienst op zoek zijn. Wil je een zoekwoorden onderzoek laten doen? Of ga je voor de uitgebreide SEO Check-UP?  Mail, bel of WhatsApp mij via +31 6 48 77 69 82, zodat jouw online bedrijf nóg succesvoller wordt!

 

 

“Patty kan zich perfect inleven in de klant en doet wat ze beloofd. Ze heeft voor Maxilia een groot aantal SEO-teksten geschreven waar het enthousiasme vanaf spatte. Fijn om te lezen en SEO-technisch sterk! Daarnaast heeft ze geen moeite met het verwerken van feedback en reageert ze snel. Ik kan een samenwerking met Patty alleen maar aanbevelen!”
Romy Caballero Ruiz | Maxilia Relatiegeschenken

 

“Patty is een hele positieve persoonlijkheid met wie ik heel prettig heb samengewerkt. Uitgebreide briefings zijn eigenlijk onnodig. Patty weet al snel wat een klant zoekt en past haar schrijfstijl en snelheid aan zodat het schrijfproject soepel verloopt.”
Maarten Pieter Overvliet | Reclamefolder.nl

 

 

 

 

 

Wil je een belafspraak maken?