Wervende webteksten

Heb je hulp nodig met het creëren van sterke content? Wil jij dat jouw website meer klanten en bezoekers aantrekt? Dan kan ik jou daarbij helpen met wervende webteksten. Laat meteen duidelijk via de homepage van jouw website zien wat jij te bieden hebt. Niets is zo vervelend dan dat je diverse keren moet klikken om eindelijk bij de kern van het verhaal te komen.

Door jouw boodschap uitnodigend te schrijven, houd je de aandacht van de websitebezoeker langer vast. De kans is dan ook vele malen groter dat de klant ook echt tot aankoop overgaat of informatie aanvraagt. Zijn jouw webteksten SEO-proof én prettig leesbaar? Ik lees webteksten graag voor je door en pas de inhoud indien nodig voor je aan. Ook geef ik je tips hoe je zelf wervende webteksten kunt schrijven. Denk aan titels, SEO-titels, focuswoorden en meta-omschrijvingen. Klinkt misschien ingewikkeld maar dat is het zeker niet.

Voor Zoover.nl schrijf ik landingspagina’s om zo de vindbaarheid te vergroten. Hierbij dient er met een aantal zaken rekening te worden houden. Zo zijn er diverse focuswoorden maar ook interne en externe linkjes hebben invloed op de ranking bij Google.

Wil jij ook dat jouw website meer klanten en bezoekers aantrekt? Heb je hulp nodig met het creëren van sterke content? Dan kan ik jou daarbij helpen.

Vergroot de vindbaarheid met goede webteksten

Goede webteksten vergroten de vindbaarheid van jouw website en dat leidt tot meer websitebezoekers. Hierdoor krijgt je meer bekendheid en stijgen jouw verkopen en aanvragen. Waar moet je op letten wanneer je teksten schrijft voor het web? Wat zijn de do’s & don’ts?

Wil je jouw website optimaliseren? Bel of app mij gerust of stuur een email via dit contactformulier zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

 

 

 

 

 

Keertje koffie drinken?