Wervende webteksten

Wil jij dat jouw website meer klanten en bezoekers aantrekt? Heb je hulp nodig met het creëren van sterke content? Dan kan ik jou daarbij helpen. Laat meteen duidelijk via de homepage van jouw website zien wat jij te bieden hebt. Niets is zo vervelend dan dat je diverse keren moet klikken om eindelijk bij de kern van het verhaal te komen.

Door de teksten op jouw website uitnodigend te schrijven, houd je de aandacht van de websitebezoeker langer vast. De kans is dan ook vele malen groter dat de klant ook echt overgaat tot aankoop of aanvraag van informatie. Zijn jouw webteksten SEO-proof en prettig leesbaar? Ik lees webteksten graag voor je door en pas de inhoud indien nodig voor je aan. Ook geef ik je tips waar je rekening mee kunt houden wanneer je zelf nieuwe teksten wilt toevoegen. Denk aan titel, SEO-titels en meta-omschrijven. Klinkt voor sommigen ingewikkeld maar dat is het zeker niet.

Wil jij dat jouw website meer klanten en bezoekers aantrekt? Heb je hulp nodig met het creëren van sterke content? Dan kan ik jou daarbij helpen.

Vergroot de vindbaarheid met goede webteksten

Goede webteksten vergroten de vindbaarheid van jouw website en dat leidt tot meer websitebezoekers. Hierdoor krijgt je meer bekendheid en stijgen jouw verkopen. Waar moet je op letten wanneer je teksten schrijft voor het web? Wat zijn de do’s & don’ts?

Wil je jouw website optimaliseren? Bel of app mij gerust of stuur een email via dit contactformulier zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

 

 

 

 

 

Keertje koffie drinken?