Sterke sollicitatiebrieven

Heb je dé vacature van jouw dromen gevonden, maar vind je het moeilijk om sterke sollicitatiebrieven te schrijven die er écht uit springen? Wil je graag voorbeelden van sollicitatiebrieven ontvangen die je helemaal naar jouw kennis en ervaring kan aanpassen? Ik help je graag op weg door het geven van waardevolle tips en leer je hoe jij je kunt voorbereiden op een aantal ‘standaard’ sollicitatievragen.

Als je mijn tips toepast, heb je volop inspiratie voor het schrijven van een sollicitatiebrief die echt bij jou past.

Curriculum vitae

Vaak wordt er eerst gekeken naar de curriculum vitae en vervolgens naar de sollicitatiebrief. Besteed dus genoeg aandacht aan jouw cv. Heb je hulp nodig bij het opstellen van een cv dan kan ik jou hier ook bij helpen. Ik werk met stijlvolle en professionele sjablonen zodat jouw ervaring en vaardigheden optimaal in beeld worden gebracht. Stem jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae perfect op elkaar af, want zo vergroot je de kans om de baan te krijgen die perfect past bij jouw ervaring en kwaliteiten.

 

Handige sollicitatietips

Wil je handige tips ontvangen ter voorbereiding op jouw sollicitatiegesprek? Dan kun je dit hier aangeven. Je ontvangt de sollicitatie tips in jouw mailbox.

Heb je vragen over het schrijven van een sollicitatiebrief of kan ik je helpen met het professionaliseren van jouw cv? Neem dan contact met mij op. Wil je een prijsopgave ontvangen dan kun je dit via het contactformulier aangeven.

 

 

 

Keertje koffie drinken?