SEO Webteksten

Heb je hulp nodig met het creëren van sterke content? Daar kan ik je bij helpen met wervende SEO webteksten. Met de juiste content word je website lekker snel gevonden en weten websitebezoekers meteen wat je te bieden hebt.  Niets is zo vervelend dan dat online bezoekers diverse keren moeten klikken om eindelijk bij de kern van het verhaal te komen.

Door jouw boodschap uitnodigend te schrijven, houd je de aandacht van de websitebezoeker langer vast. De kans is dan ook vele malen groter dat de klant ook echt tot aankoop overgaat of informatie aanvraagt. Zijn jouw webteksten SEO proof én prettig leesbaar? Ik lees webteksten graag voor je door en pas de inhoud indien nodig voor je aan. Ook geef ik je tips hoe je zelf wervende webteksten kunt schrijven. Denk aan titels, SEO titels, focuswoorden en meta-omschrijvingen. Klinkt misschien ingewikkeld maar dat is het zeker niet.

Via Blogs4Travel schrijf ik regelmatig SEO teksten voor Zoover.nl  om de vindbaarheid van vakantiebestemmingen en accommodaties te vergroten. Ook voor diverse webshops van sanitair en tuinmeubelen tot fashion en interieurdesign schrijf ik webcontent om de conversie te verhogen. Bij het schrijven van SEO webteksten dient je met een aantal dingen rekening te houden. Denk bijvoorbeeld aan specifieke focuswoorden, maar ook interne en externe linkjes hebben invloed op de ranking bij Google.

Wil jij ook dat jouw website meer klanten en bezoekers aantrekt? Heb je hulp nodig met het creëren van sterke content? Dan kan ik jou daarbij helpen.

Vergroot de vindbaarheid met SEO webteksten

SEO webteksten vergroten de vindbaarheid van jouw website en dat leidt tot meer websitebezoekers. Hierdoor krijgt je meer bekendheid en stijgen jouw verkopen en aanvragen. Waar moet je op letten wanneer je teksten schrijft voor het web? Wat zijn de do’s & don’ts?

Wil je jouw website optimaliseren? Bel of app mij gerust of stuur een email via dit contactformulier zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

 

“Patty is een hartelijk en fijn persoon om mee samen te werken.
Ze reageert altijd snel op berichten en telefoontjes en houdt zich netjes aan afspraken.
Voor ons werkt ze daarom structureel mee aan aan grote contentprojecten voor onze klanten.
Het is zeker een aanrader om met Patty samen te werken!”
Renske  Swarts | Projectmanager Blogs4Travel

 

 

 

 

Keertje koffie drinken?