SEO Webteksten

Heb je hulp nodig met het schrijven van SEO webteksten voor jouw website? Daar help ik je graag bij.

Hoe? Door te onderzoeken wat de pijnpunten zijn van jouw klanten. Deze informatie gebruik ik bij het schrijven van webteksten. Ik haal de drempel weg door oplossingen aan te dragen die jij jouw klanten aanbiedt. Als jij jouw klanten kunt aantonen dat jij precies aanbiedt wat zij nodig hebben dan heb je de aandacht van je klant gevangen. Vervolgens ga ik aan de slag met het wie, wat, waar en hoe principe.

Want daar begint het allemaal mee. Wat verkoop je of welke dienst bied je aan. Waar kunnen klanten je diensten of producten kopen? Hoe kunnen ze dat doen. En, wie is het gezicht achter het bedrijf? Wie ben jij en wat is jouw visie?

Met de juiste content wordt jouw website of webshop sneller gevonden én zien websitebezoekers meteen wat jij te bieden hebt. Niets is zo vervelend dan dat je diverse keren moeten klikken om eindelijk bij de kern van het verhaal te komen. Herkenbaar, toch?

Maak je website uitnodigend en helder

Door jouw boodschap uitnodigend te schrijven, houd je de aandacht van de websitebezoeker langer vast. De kans is dan ook veel groter dat bezoekers van jouw website ook echt tot aankoop overgaan, informatie aanvragen of een reservering plaatsen.

Twijfel je of  jouw huidige webteksten SEO proof én prettig leesbaar zijn? Ik lees de webteksten graag voor je door en pas de inhoud indien nodig aan. Ook geef ik je tips hoe je zelf wervende webteksten kunt schrijven. Denk aan paginatitels, populaire zoekwoorden en meta-omschrijvingen. Klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het zeker niet.

Sluiten je SEO webteksten aan op de missie van jouw bedrijf?

Webteksten vertellen een verhaal. En dat verhaal komt tot leven wanneer de teksten aansluiten op de visie en missie van jouw bedrijf. Ik schrijf webcontent voor ondernemers in verschillende branches en kan dan ook heel snel inspelen op de tone of voice van jouw bedrijf.  Zo schrijf ik  SEO teksten voor een vakantieplatform om de vindbaarheid van vakantiebestemmingen en accommodaties te vergroten. Ook voor diverse webshops van sanitair, tuinmeubelen en relatiegeschenken tot fashion en interieurdesign schrijf ik online teksten die de vindbaarheid een flinke boost geven.

Wil je dat jouw webshop of website hoger scoort in de zoekmachines zonder hoge advertentiekosten? Daar kan ik jou bij helpen. Hoe? Door SEO webteksten te schrijven die volledig zijn afgestemd op jouw doelgroep.

Wat kost het laten schrijven van SEO webteksten?

Ik schrijf webteksten voor verschillende branches: van de reisbranche en hospitality tot webshops in interieurdesign en sanitair. De tarieven vind je meteen hieronder op de webpagina. Zo weet je meteen waar je aan toe bent én kom je niet voor verrassingen te staan.

Tarieven | SEO proof webteksten 

Teksten van ±500 woorden
€ 210,- per pagina

Teksten van ±700 woorden
€ 290,- per pagina

Wil je ook graag een zoekwoordenonderzoek laten doen voor jouw website?

Kijk dan op deze pagina voor meer info! Daar vind je ook alle informatie over de superwaardevolle SEO check-up. Boek je een check-up? Dan kijk je jouw webshop of bedrijfswebsite grondig na en let ik op zaken als het vermelden van de juiste SEO-zoekwoorden, leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Vervolgens geef ik je tips hoe je jouw website kunt optimaliseren. Superhandig! Vaak ziet een buitenstaander meer dan dat je er zelf middenin zit. En ik kan mijn ervaring als E-Commerce Copywriter en als Shopping Awards Expert perfect voor jou inzetten.

 

Vergroot de vindbaarheid met SEO webteksten

SEO webteksten vergroten de vindbaarheid van jouw website en dat leidt tot meer websitebezoekers. Hierdoor krijgt je meer bekendheid en stijgen jouw verkopen en aanvragen! Zorg dat je goed zichtbaar bent via de zoekmachines zodat de juiste mensen jou snel en makkelijk kunnen vinden.

Wil je jouw website optimaliseren? Aarzel niet en bel of WhatsApp mij, ik ga graag voor jou aan de slag!

 

 

“Patty is een hartelijk en fijn persoon om mee samen te werken.
Ze reageert altijd snel op berichten en telefoontjes en houdt zich netjes aan afspraken.
Voor ons werkt ze daarom structureel mee aan grote contentprojecten voor onze klanten.
Het is zeker een aanrader om met Patty samen te werken!”

Renske Swarts | Zoover projects

 

 

“Patty kan zich perfect inleven in de klant en doet wat ze beloofd. Ze heeft voor Maxilia een groot aantal SEO-teksten geschreven waar het enthousiasme van afspatte. Fijn om te lezen en SEO-technisch sterk. Daarnaast heeft ze geen moeite met het verwerken van feedback en reageert ze snel. Ik kan een samenwerking met Patty alleen maar aanbevelen!”

Romy Caballero Ruiz| Maxilia Relatiegeschenken

 

“Ik heb heel fijn met Patty samengewerkt en kan haar aan iedereen aanraden. Waar ik het meest blij van werd is dat de teksten nu commercieel en SEO technisch perfect in elkaar steken terwijl ze tegelijkertijd nog steeds lezen alsof ik ze zelf heb opgesteld.

Patty weet ontzettend goed de juiste toon te vinden in haar schrijfstijl; ook als het complexe materie betreft zoals het medezeggenschapswerk dat ik uitvoer. Ze communiceert vlot, komt gemaakte afspraken na, is helder over de kosten van haar dienstverlening en bovenal kijkt ze echt actief met je mee. Zij is pas tevreden als jij dat bent.”

Diënne Hoofs | Trainer & Adviseur Ondernemingsraden

 

 

 

Wil je een belafspraak maken?