SEO Webteksten

Heb je hulp nodig met het creëren van sterke content? Daar kan ik je bij helpen met wervende SEO webteksten. Met de juiste content word je website lekker snel gevonden en weten websitebezoekers meteen wat je te bieden hebt.  Niets is zo vervelend dan dat online bezoekers diverse keren moeten klikken om eindelijk bij de kern van het verhaal te komen.

Door jouw boodschap uitnodigend te schrijven, houd je de aandacht van de websitebezoeker langer vast. De kans is dan ook vele malen groter dat de klant ook echt tot aankoop overgaat of informatie aanvraagt. Zijn jouw webteksten SEO proof én prettig leesbaar? Ik lees webteksten graag voor je door en pas de inhoud indien nodig voor je aan. Ook geef ik je tips hoe je zelf wervende webteksten kunt schrijven. Denk aan titels, SEO titels, focuswoorden en meta-omschrijvingen. Klinkt misschien ingewikkeld maar dat is het zeker niet.

Sluiten jouw SEO webteksten aan op jouw bedrijf?

Webteksten vertellen een verhaal. En dat verhaal wordt sterker wanneer deze teksten aansluiten op de visie van jouw bedrijf. Ik schrijf webcontent voor diverse ondernemers in verschillende branches en kan dan ook heel snel inspelen op de tone of voice van jouw bedrijf.  Zo schrijf ik via Blogs4Travel structureel SEO teksten voor Zoover.nl  om de vindbaarheid van vakantiebestemmingen en accommodaties te vergroten. Ook voor diverse webshops van sanitair en tuinmeubelen tot fashion en interieurdesign schrijf ik online teksten die de vindbaarheid een boost geven.

Wil je dat jouw webshop of website hoger scoort in de zoekmachines? Dan kan ik jou daarbij helpen met het schrijven van SEO webteksten die volledig zijn afgestemd op jouw doelgroep.

 

Tarieven SEO webteksten

Webteksten (300 tot 500 woorden) 
€ 175,- 

Webteksten (500 – 700 woorden)
€ 225,-

 

Vergroot de vindbaarheid met SEO webteksten

SEO webteksten vergroten de vindbaarheid van jouw website en dat leidt tot meer websitebezoekers. Hierdoor krijgt je meer bekendheid en stijgen jouw verkopen en aanvragen. Waar moet je op letten wanneer je teksten schrijft voor het web? Wat zijn de do’s & don’ts?

Wil je jouw website optimaliseren? Bel of app mij gerust of stuur een email via dit contactformulier zodat we  stappen kunnen zetten met  jouw website.

 

 

“Patty is een hartelijk en fijn persoon om mee samen te werken.
Ze reageert altijd snel op berichten en telefoontjes en houdt zich netjes aan afspraken.
Voor ons werkt ze daarom structureel mee aan aan grote contentprojecten voor onze klanten.
Het is zeker een aanrader om met Patty samen te werken!”
Renske  Swarts | Projectmanager Blogs4Travel

 

 

 

 

Keertje koffie drinken?