SEO Webteksten

Heb je hulp nodig met het creëren van sterke content voor jouw website? Daar help ik je graag bij. Ik schrijf aansprekende SEO webteksten die jouw producten of diensten helder weergeven.

Met de juiste content word je website of webshop sneller gevonden én zien websitebezoekers meteen wat jij te bieden hebt.  Niets is zo vervelend dan dat je diverse keren moeten klikken om eindelijk bij de kern van het verhaal te komen. Herkenbaar, toch?

Maak je website uitnodigend en helder

Door jouw boodschap uitnodigend te schrijven, houd je de aandacht van de websitebezoeker langer vast. De kans is dan ook veel groter dat bezoekers van jouw website ook echt tot aankoop overgaan, informatie aanvragen of een reservering plaatsen.

Twijfel je of  jouw huidige webteksten SEO proof én prettig leesbaar zijn? Ik lees de webteksten graag voor je door en pas de inhoud indien nodig aan. Ook geef ik je tips hoe je zelf wervende webteksten kunt schrijven. Denk aan paginatitels, populaire zoekwoorden en meta-omschrijvingen. Klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het zeker niet.

Sluiten jouw SEO webteksten aan op jouw bedrijf?

Webteksten vertellen een verhaal. En dat verhaal komt tot leven wanneer de teksten aansluiten op de visie en missie van jouw bedrijf. Ik schrijf webcontent voor ondernemers in verschillende branches en kan dan ook heel snel inspelen op de tone of voice van jouw bedrijf.  Zo schrijf ik  SEO teksten voor een vakantieplatform structureel SEO teksten om de vindbaarheid van vakantiebestemmingen en accommodaties te vergroten. Ook voor diverse webshops van sanitair en tuinmeubelen tot fashion en interieurdesign schrijf ik online teksten die de vindbaarheid een boost geven.

Wil je dat jouw webshop of website hoger scoort in de zoekmachines? Dan kan ik jou daarbij helpen met het schrijven van SEO webteksten die volledig zijn afgestemd op jouw doelgroep.

 

Tarieven 2021 | SEO webteksten (inclusief zoekwoordenonderzoek)

Teksten ±300 
€ 125,- per pagina

Teksten ±500 
€ 155,- per pagina

Teksten ±700
€ 185,- per pagina

Vergroot de vindbaarheid met SEO webteksten

SEO webteksten vergroten de vindbaarheid van jouw website en dat leidt tot meer websitebezoekers. Hierdoor krijgt je meer bekendheid en stijgen jouw verkopen en aanvragen. Zorg dat je goed zichtbaar bent via de zoekmachines zodat de juiste mensen jou snel en makkelijk weten te vinden.

Wil je jouw website optimaliseren? Bel of app mij gerust of stuur een email via dit contactformulier zodat we stappen kunnen zetten met  jouw website. Heb je een groot schrijfproject? Ook dan kun je bij mij terecht. Ik heb een netwerk van vakkundige tekstschrijvers waarmee ik samenwerk, zodat ik ook grote projecten kan verzorgen.

 

“Patty is een hele positieve persoonlijkheid met wie ik heel prettig heb samengewerkt. Uitgebreide briefings zijn eigenlijk onnodig. Patty weet al snel wat een klant zoekt en past haar schrijfstijl en snelheid aan zodat het schrijfproject soepel verloopt.”
Maarten Pieter Overvliet | Reclamefolder

 

 

 

 

 

Wil je een belafspraak maken?