SEO Webteksten

Heb je hulp nodig met het creëren van sterke content voor jouw website? Daar help ik je graag bij. Hoe? Door het schrijven van SEO webteksten die belangrijke vragen meteen beantwoorden, zoals: wie, wat, waar en hoe?

Want daar begint het allemaal mee. Wat verkoop je of welke dienst bied je aan. Waar kunnen klanten je diensten of producten kopen? Hoe kunnen ze dat doen. En, wie is het gezicht achter het bedrijf. Wie ben jij en wat is jouw visie?

Met de juiste content wordt jouw website of webshop sneller gevonden én zien websitebezoekers meteen wat jij te bieden hebt. Niets is zo vervelend dan dat je diverse keren moeten klikken om eindelijk bij de kern van het verhaal te komen. Herkenbaar, toch?

Maak je website uitnodigend en helder

Door jouw boodschap uitnodigend te schrijven, houd je de aandacht van de websitebezoeker langer vast. De kans is dan ook veel groter dat bezoekers van jouw website ook echt tot aankoop overgaan, informatie aanvragen of een reservering plaatsen.

Twijfel je of  jouw huidige webteksten SEO proof én prettig leesbaar zijn? Ik lees de webteksten graag voor je door en pas de inhoud indien nodig aan. Ook geef ik je tips hoe je zelf wervende webteksten kunt schrijven. Denk aan paginatitels, populaire zoekwoorden en meta-omschrijvingen. Klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het zeker niet.

Sluiten je SEO webteksten aan op de missie van jouw bedrijf?

Webteksten vertellen een verhaal. En dat verhaal komt tot leven wanneer de teksten aansluiten op de visie en missie van jouw bedrijf. Ik schrijf webcontent voor ondernemers in verschillende branches en kan dan ook heel snel inspelen op de tone of voice van jouw bedrijf.  Zo schrijf ik  SEO teksten voor een vakantieplatform om de vindbaarheid van vakantiebestemmingen en accommodaties te vergroten. Ook voor diverse webshops van sanitair, tuinmeubelen en relatiegeschenken tot fashion en interieurdesign schrijf ik online teksten die de vindbaarheid een flinke boost geven.

Wil je dat jouw webshop of website hoger scoort in de zoekmachines zonder hoge advertentiekosten? Daar kan ik jou bij helpen. Hoe? Door SEO webteksten te schrijven die volledig zijn afgestemd op jouw doelgroep.

Wat kost het laten schrijven van SEO webteksten?

De tarieven vind je meteen hieronder op de webpagina. Zo weet je meteen waar je aan toe bent én kom je niet voor verrassingen te staan.

Tarieven | SEO webteksten 

Teksten van  ±350 woorden
€ 125,- per pagina

Teksten van ±500 woorden
€ 175,- per pagina

Teksten van ±700 woorden
€ 225,- per pagina

Vergroot de vindbaarheid met SEO webteksten

SEO webteksten vergroten de vindbaarheid van jouw website en dat leidt tot meer websitebezoekers. Hierdoor krijgt je meer bekendheid en stijgen jouw verkopen en aanvragen! Zorg dat je goed zichtbaar bent via de zoekmachines zodat de juiste mensen jou snel en makkelijk kunnen vinden.

Wil je jouw website optimaliseren? Aarzel niet en bel of WhatsApp mij gerust. Of stuur een email via dit contactformulier zodat we stappen kunnen zetten met  jouw website.

 

 

“Ik heb heel fijn met Patty samengewerkt en kan haar aan iedereen aanraden. Waar ik het meest blij van werd is dat de teksten nu commercieel en SEO technisch perfect in elkaar steken terwijl ze tegelijkertijd nog steeds lezen alsof ik ze zelf heb opgesteld.

Patty weet ontzettend goed de juiste toon te vinden in haar schrijfstijl; ook als het complexe materie betreft zoals het medezeggenschapswerk dat ik uitvoer. Ze communiceert vlot, komt gemaakte afspraken na, is helder over de kosten van haar dienstverlening en bovenal kijkt ze echt actief met je mee. Zij is pas tevreden als jij dat bent.”

Diënne Hoofs | Trainer & Adviseur Ondernemingsraden

 

Wil je een belafspraak maken?