SEO Copywriter voor Webshops

Als ervaren SEO copywriter voor webshops schrijf ik teksten die jouw webwinkel overzichtelijk én makkelijker vindbaar maakt via Google! Ik zorg ervoor dat de teksten voor je webshop perfect aansluiten bij jouw missie en visie, waardoor de herkenbaarheid van je webwinkel wordt vergroot. Voor het schrijven van pakkende productteksten, categorieteksten, merkenpagina’s én inspirerende blogs, zit je bij mij dan ook helemaal goed. Een copywriter is een tekstschrijver die commerciële teksten schrijft om producten en merken te promoten; precies wat jij nodig hebt!

SEO copywriter voor webshop teksten die écht blijven plakken

Heb je tal van nieuwe producten die omschreven moeten worden? En wil je graag meer naamsbekendheid voor je webshop? Dan kan ik je als SEO Copywriter helpen om via pakkende teksten jouw webshopbezoekers te informeren en inspireren. Ik schrijf E-commerce teksten voor webshops die écht blijven plakken waardoor klanten niet kunnen stoppen met shoppen in jouw webwinkel! Mooie bedrijven als GROHE.nl, Maxilia Relatiegeschenken en Glazenschilderijen.nl gingen je voor en ook jij kunt jouw webshop professionaliseren.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten SEO E-Commerce teksten voor je webshop. En deze kun je ook met elkaar combineren voor een optimaal resultaat.

  • Via SEO productteksten en categorieteksten  omschrijf ik jouw producten op een heldere en aantrekkelijke manier. De teksten zijn volledig afgestemd op jouw doelgroep én vergroten de vindbaarheid van je webshop.
  • Merkenpagina’s : een ideale manier om je klanten in één oogopslag te laten zien welke merken jij verkoopt. Elk merk wordt kort omschreven zodat jouw klanten veel makkelijker een keuze kunnen maken.
  • Blogartikelen: laat jouw klanten kennismaken met je webshop, wat is jouw visie, waar sta je voor en welke top producten heb jij je klanten te bieden?
  • SEO webteksten: met SEO proof webteksten zorg ik er als SEO copywriter voor dat jouw webshop beter scoort in google. Zo ben je makkelijk te vinden en komen potentiële klanten sneller bij jouw webshop terecht.

Jouw online content laten upgraden door een ervaren copywriter voor webshops?

Met professionele online content geschreven door een ervaren SEO copywriter, maak je het verschil tussen alle andere online retailers. Deze E-Commerce teksten zorgen er niet alleen voor dat jouw webshop beter vindbaar is, maar je kunt de teksten ook strategisch inzetten via je social media-kanalen. Ideaal! Wil je dat ik met het upgraden van jouw webshop aan de slag ga? Mail, bel of WhatsApp mij via +31648776982, zodat jouw online shop nóg succesvoller wordt!

 

 

“Patty kan zich perfect inleven in de klant en doet wat ze beloofd. Ze heeft voor Maxilia een groot aantal SEO-teksten geschreven waar het enthousiasme vanaf spatte. Fijn om te lezen en SEO-technisch sterk! Daarnaast heeft ze geen moeite met het verwerken van feedback en reageert ze snel. Ik kan een samenwerking met Patty alleen maar aanbevelen!”
Romy Caballero Ruiz | Maxilia Relatiegeschenken

 

“Patty is een hele positieve persoonlijkheid met wie ik heel prettig heb samengewerkt. Uitgebreide briefings zijn eigenlijk onnodig. Patty weet al snel wat een klant zoekt en past haar schrijfstijl en snelheid aan zodat het schrijfproject soepel verloopt.”
Maarten Pieter Overvliet | Reclamefolder.nl

 

 

 

 

 

Wil je een belafspraak maken?