Restaurant marketing

Dat online zichtbaarheid belangrijk is voor jouw horecaonderneming dat wist je natuurlijk al. Maar heb je ook al eens gedacht aan het inzetten van Restaurant marketing? Naast professionele webteksten verdient bijvoorbeeld de uitstraling van de menukaart ook professionele aandacht. Door het inzetten van Restaurant marketing haal je veel meer uit jouw horecabedrijf en creëer je binding met jouw klanten. En wat dacht je van bloggen of het inzetten van Social media? Via bloggen en Social media bereik je ontzettend veel klanten en kun je op een laagdrempelige manier delen wat jouw bedrijf zo uniek maakt.

Wil je dit oppakken maar stel je het steeds uit omdat je er de tijd niet voor hebt? Dan help ik je graag met het schrijven of updaten van de menukaart van jouw restaurant, brasserie of cateringbedrijf. Ook het verzorgen van pakkende webteksten en het schrijven van blogartikelen kun je met een gerust hart aan mij overlaten. Ik hou van het getik van het bestek in een restaurant en het geroezemoes op de achtergrond dat even stilvalt tijdens het ploppen van de wijnkurk. Het vangen van sfeer loopt als een rode draad door alle teksten die ik schrijf.

De kunst van de menukaart

De menukaart van jouw restaurant, eetcafé of cateringbedrijf is belangrijker dan je wellicht denkt. De menukaart is een waardevol visitekaartje van jouw onderneming. Beschrijf de gerechten daarom op zo’n manier dat het water al in de mond loopt voordat de klant het gerecht heeft gezien. Smaakvolle omschrijvingen die tot de verbeelding spreken zijn een aanwinst voor jouw menukaart. Ook de kleur, het lettertype en de opbouw spelen een belangrijke rol bij de keuze die jouw gasten maken voordat zij een gerecht en een drankje bestellen. Wil je het realiseren van de menukaart van A tot Z uitbesteden? Dat kan. Ik werk samen met professionele ontwerpers en drukkerijen. Op deze manier kan ik jouw menukaart van ontwerp tot realisatie verzorgen.

Kies voor een Restaurant-Marketing-Pakket

Wil je helemaal ontzorgd worden een genieten van voordelige prijzen? Kies dan voor een van de Restaurant-Marketing-Pakketten.

Pakket 1 bestaat uit:

  • 1 Persbericht
  • 2 Blogartikelen
  • 1 Facebook campagne

Pakket 2 bestaat uit:

  • Het redigeren van de menukaart online & offline
  • 2 Persberichten
  • 4 Blogartikelen
  • Social media advies

Op deze manier kun je kennismaken met de diverse tools. Wil je graag een bepaalde tool vaker inzetten zoals bijvoorbeeld bloggen dan kun je ook kiezen voor een blogabonnement.

Wil je graag informatie over de prijzen van de Restaurant-Marketing-Pakketten? Of kun je hulp gebruiken bij het creëren van pakkende teksten voor jouw menukaart, website of blog van jouw horecaonderneming? Neem gerust contact met me op via 0648776982 of stuur je vraag naar: info@kommatekstbureau.nl

 

 

Restaurantmarketing

 

 

 

 

Keertje koffie drinken?