Merkenpagina voor Webshops

Via een merkenpagina geef je jouw klanten een kijkje achter de schermen. Welke designer zit er achter het merk? Wat straalt het merk uit? Daarnaast kun je via linkjes heel makkelijk doorlinken welke producten jij van dat specifieke merk verkoopt. En niet alleen voor je klanten is een merkenpagina gunstig, maar ook voor je webshop. SEO merkenpagina’s vergroten net als SEO productteksten de online vindbaarheid van je webshop.

Klanten zoeken regelmatig op een specifieke merknaam als ze een product willen kopen. Of het nu gaat om kleding, een badkamerkraan, een boormachine of een handtas; merkennamen worden vaak ingetoetst tijdens de zoektocht via Google. Wanneer jouw webshop via een SEO proof merkenpagina alle merken op een heldere en aansprekende manier presenteert, sla je dus twee vliegen in een klap. Je webshop wordt veel beter via internet gevonden én je klanten kunnen alle merken bekijken en meteen doorlinken naar het betreffende product.

SEO Merkenpagina’s schrijven voor webshops

Hoewel  merkomschrijvingen – vaak door tijdsdruk – letterlijk van fabrikanten worden overgenomen voor merkenpagina’s, raad ik dit zeker niet aan. Sowieso kun je in aanraking komen met schending van het auteursrecht. Maar het is ook voor de branding van je bedrijf veel beter om je webshop te voorzien van teksten die helemaal bij jouw stijl passen. Gebruik bestaande merkomschrijvingen dan ook alleen als leidraad en zorg ervoor dat jouw merkteksten uniek zijn, want dat is je webshop toch ook!

Heb je geen tijd hebt om tientallen merkomschrijvingen voor je merkenpagina te schrijven? No problem! Ik ondersteun online ondernemers bij het schrijven van E-Commerce teksten van SEO productteksten en categorieteksten tot het schrijven van merkenpagina’s. Wil je jouw webshop professionaliseren met merkomschrijvingen die de vindbaarheid van jouw webshop verhogen? Neem dan contact met mij op zodat ik voor jou aan de slag kan gaan om je online shop te voorzien van sterke SEO teksten.

Mijn tarieven voor het schrijven van merkenpagina’s

Mijn tarieven voor merkenpagina’s zijn ingedeeld naar het aantal merken met een gemiddelde van ± 350 woorden per merk. Het aantal woorden is met een doel gekozen. Mensen die online informatie lezen, doen dit vluchtig en haken af bij een te groot aantal woorden. Het is dan ook belangrijk dat je kort en bondig vermeld wat het bepaalde merk biedt en welke stijl hierbij hoort. Het aantal van 350 woorden biedt ruimte om de nieuwsgierigheid op te wekken en webshopbezoekers van voldoende informatie te voorzien.

10 Merkenpagina’s (± 350 woorden per pagina)
270,- euro

25 Merkenpagina’s (± 350 woorden per pagina)
675,- euro

40 Merkenpagina’s (± 350 woorden per pagina)
1080,- euro

Merkenpagina laten schrijven

Je kunt het het aantal merkenpagina’s dat je graag geschreven wil hebben mailen naar info@kommatekstbureau.nl. Ik neem dan contact met je op om het schrijfproject te bespreken. Bellen of appen kan via +31(0)648776982. Wil je 1 merkenpagina of een klein aantal laten schrijven? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact met mij op voor een prijsopgave.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je een belafspraak maken?