Merkenpagina voor Webshops

Via een merkenpagina geef je jouw klanten een kijkje achter de schermen. Welke designer zit er achter het merk? Wat straalt het merk uit? Daarnaast kun je via linkjes heel makkelijk doorlinken welke producten jij van dat specifieke merk verkoopt. En niet alleen voor je klanten is een merkenpagina gunstig, maar ook voor je webshop. SEO merkenpagina’s vergroten net als SEO productteksten de online vindbaarheid van je webshop.

Klanten zoeken regelmatig op een specifieke merknaam als ze een product willen kopen. Of het nu gaat om kleding, een badkamerkraan, een boormachine of een handtas; merkennamen worden vaak ingetoetst tijdens de zoektocht via Google. Wanneer jouw webshop via een SEO proof merkenpagina alle merken op een heldere en aansprekende manier presenteert, sla je dus twee vliegen in een klap. Je webshop wordt veel beter via internet gevonden én je klanten kunnen alle merken bekijken en meteen doorlinken naar het betreffende product.

SEO Merkenpagina’s schrijven voor webshops

Hoewel omschrijvingen van merken – vaak door tijdsdruk – letterlijk van fabrikanten worden overgenomen voor merkenpagina’s, raad ik dit zeker niet aan. Sowieso kun je in aanraking komen met schending van het auteursrecht. Maar het is ook voor de branding van je bedrijf veel beter om je webshop te voorzien van teksten die helemaal bij jouw stijl passen. Gebruik bestaande merkomschrijvingen dan ook alleen als leidraad en zorg ervoor dat jouw merkteksten uniek zijn, want dat is je webshop toch ook!

Heb je geen tijd hebt om tientallen merkomschrijvingen voor je merkenpagina te schrijven? No problem! Ik ondersteun online ondernemers bij het schrijven van E-Commerce teksten van SEO productteksten en categorieteksten tot het schrijven van merkenpagina’s. Wil je jouw webshop professionaliseren met merkomschrijvingen die de vindbaarheid van jouw webshop verhogen? Neem dan contact met mij op zodat ik voor jou aan de slag kan gaan om je online shop te voorzien van sterke SEO teksten.

Mijn tarieven voor het schrijven van SEO merkenpagina’s

Voor het schrijven van merkenpagina’s kunt kiezen uit 3 pakketten: een Business Pakket, Premium Pakket of Plus Pakket. Per pagina wordt 1 merk omschreven in ± 500 woorden. Onderstaande tarieven zijn inclusief overleg en 1 feedback ronde.

 

Merkenpagina Business Pakket | 649,- euro
10 Merken (per pagina 1 merkomschrijving)
* ± 500 per pagina
* 1 gratis feedback ronde

 

Merkenpagina Premium Pakket | 1.625,- euro
25 Merken (per pagina 1 merkomschrijving)
* ± 500 per pagina
* 1 gratis feedback ronde

 

Merkenpagina Premium Plus Pakket |2.600,- euro
40 Merken (per pagina 1 merkomschrijving)
* ± 500 per pagina
* 1 gratis feedback ronde

Merkenpagina laten schrijven voor je webshop

Je kunt het aantal merkenpagina’s dat je graag geschreven wil hebben mailen naar info@kommatekstbureau.nl. Ik neem dan spoedig contact met je op om het schrijfproject te bespreken. Bellen of appen kan via +31(0)648776982.

 

Nieuwsgierig naar de reviews van mijn klanten? Neem dan hier een kijkje. 

 

 

 

 

 

 

Wil je een belafspraak maken?