Merkenpagina voor Webshops

Een merkenpagina bied je klanten de mogelijkheid om in één oogopslag alle merken te bekijken die je verkoopt. Ook kun je de merkenpagina optimaal gebruiken om door te linken naar productcategorieën die je graag onder de aandacht wil brengen. Niet alleen voor je klanten is een merkenpagina gunstig, maar ook voor je webshop. SEO merkenpagina’s vergroten net als SEO productteksten je vindbaarheid op internet.

Klanten zoeken regelmatig op een specifieke merknaam als ze een product willen kopen. Of het nu gaat om kleding, een badkamerkraan, een boormachine of een handtas; de merknaam vaak wordt vermeld tijdens het googelen. Wanneer jouw webshop via een SEO proof merkenpagina alle merken op een heldere en aansprekende manier presenteert, sla je dus twee vliegen in een klap. Je webshop wordt veel beter via internet gevonden én je klanten kunnen alle merken bekijken op een overzichtelijke merkenpagina.

SEO Merkenpagina’s schrijven voor webshops

Hoewel het – vaak door tijdsdruk – merkomschrijvingen van fabrikanten worden overgenomen voor merkenpagina’s, raad ik dit zeker niet aan. Sowieso kun je in aanraking komen met schending van het auteursrecht. En het is voor de branding van je bedrijf veel beter om je webshop te voorzien van teksten die bij helemaal jouw stijl passen. Gebruik bestaande merkomschrijvingen dan ook alleen als leidraad en zorg dat je merkteksten uniek zijn, dat is je webshop tenslotte ook!

Ik kan me voorstellen, als schrijven jouw ding niet is, dat je er tegenop ziet om tientallen merkomschrijvingen voor je merkenpagina te schrijven. Maak het jezelf daarom lekker makkelijk en besteed dit soort zaken uit. Ik ondersteun online ondernemers bij het schrijven van E-Commerce teksten van SEO productteksten en categorieteksten tot het schrijven van merkenpagina’s. Wil je jouw webshop professionaliseren met merkomschrijvingen die de vindbaarheid van jouw webshop verhogen? Neem dan contact met mij op zodat ik voor jou aan de slag kan gaan om je online shop te voorzien van sterke SEO teksten.

Mijn tarieven voor het schrijven van merkenpagina’s

Mijn tarieven voor merkenpagina’s zijn ingedeeld naar het aantal merken met een gemiddelde van ± 350 woorden per merk. Het aantal woorden is met een doel gekozen. Mensen die online informatie lezen, doen dit vluchtig en haken af bij een te groot aantal woorden. Het is dan ook belangrijk dat je kort en bondig vermeld wat het bepaalde merk biedt en welke stijl hierbij hoort. Het aantal van 350 woorden biedt ruimte om te nieuwsgierigheid op te wekken en webshopklanten van voldoende informatie te voorzien.

Merkenpagina met 15 merken (± 350 woorden per merk):
Exclusief doorklik linkjes: 315 euro

Merkenpagina met 25 merken (± 350 woorden per merk):
Exclusief doorklik linkjes: 510 euro

Merkenpagina met 40 merken (± 350 woorden per merk):
Exclusief doorklik linkjes: 799 euro

 

Je kunt het het aantal merken dat je graag geschreven wil hebben mailen naar info@kommatekstbureau.nl. Ik neem dan spoedig contact met je op om het schrijfproject te bespreken. Bellen of appen kan via +31(0)648776982. Meerdere merkenpagina’s met een groter aantal merken zijn ook mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je een belafspraak maken?