Inspiratiegesprek voor startende ondernemers

Een inspiratiegesprek was precies hetgeen dat ik nodig had toen ik nog in loondienst was. Want met alle adviezen die vooral door mensen werden gegeven vanuit een bepaalde angst, kon ik eigenlijk niks. Het was zo fijn geweest als ik via een inspiratiegesprek met iemand had kunnen praten die mij begreep. Iemand die mij juist stimuleerde om stappen te durven zetten naar het ondernemerschap. Daarmee wil ik niet zeggen dat er iets mis is met werken in loondienst. Integendeel, want dat heb ik jarenlang met plezier gedaan. Maar ik heb wel altijd – wellicht onbewust – geweten dat het leven dat ik nu leid veel beter bij mij als persoon past.

Daarom is een inspiratiegesprek zo ontzettend waardevol. Ook ik stond ooit op dat punt, waar jij nu staat en weet als geen ander hoe het voelt. De 1-op-1 inspiratiegesprekken zijn dan ook puur bedoeld voor mensen zoals jij, die écht voor het ondernemerschap willen gaan. Wil je spijkers met koppen slaan met het zetten van de eerste stap? Dan is een inspiratiegesprek precies wat je nodig hebt.

Wat houdt het inspiratiegesprek in?

Tijdens het inspiratiegesprek kun je in alle rust en vertrouwen delen waar jij tegen aanloopt. Je deelt uiteraard alleen de dingen waar jij je goed bij voelt. En ik geef hierop eerlijke feedback op een respectvolle manier. Feedback waar jij later weer mee verder kunt.  Ook deel ik waardevolle tips over de stappen die ik heb gezet om te komen waar ik nu ben.

Wil je bijvoorbeeld van jouw webshop je inkomstenbron maken, maar durf je de stap nog niet te zetten? Of weet je eigenlijk nog niet precies wat je wil, maar weet je wel dat werken in loondienst niet jouw ding is? Ik weet precies hoe jij je voelt, want dit was ik een aantal jaren geleden. Ook ik liep al een hele tijd met het idee in mijn hoofd, dat werken als zelfstandig ondernemer veel beter bij mij zou passen. De vrijheid lokte en ook lekker zelfstandig zijn en meer tijd doorbrengen met mijn gezin, sprak mij ontzettend aan. Maar ik durfde niet en wist ook niet goed hoe ik zaken moest aanpakken. De ‘wijze adviezen’ van mensen die deze stap overigens nooit zouden durven nemen, hielden mijn twijfels in stand. Maar ik deed dat zelf natuurlijk ook.

Totdat ik het over een andere boeg gooide en gericht ging werken naar het leven dat ik het allerliefste wilde en nu ook heb! Ik ben nu ruim 2,5 jaar werkzaam als E-Commerce Copywriter en trotse eigenaar van KOMMA tekstbureau. Mijn portfolio is gevuld met leuke opdrachtgevers en ik kan het schrijven van teksten mooi combineren met mijn gezin. De afgelopen 2,5 jaar heb ik ontzettend veel geleerd, maar ik ben zeker niet vergeten hoe spannend het in begin allemaal was. En daarom wil ik ook graag andere ‘toekomstige’ ondernemers helpen bij het proces van werken in loondienst naar het ondernemerschap.

Van plannen in je hoofd naar een eigen bedrijf

Wil je jouw plannen concreet omzetten naar een bruisend leven als zelfstandig ondernemer? Vind je het fijn om te praten met iemand die jou volkomen begrijpt en waardevolle kennis met je wil delen? Plan dan een inspiratiegesprek met mij in om gericht aan je toekomst te werken, zodat je net als ik het leven kunt leiden dat helemaal bij jou past.

Wat ga je allemaal leren tijdens het inspiratiegesprek?

  • Tips over omgaan met onzekerheid en ontmoedigende reacties
  • Het effect van inspirerende mensen en wat je daarvan kunt leren
  • Persoonlijke groei en omgaan met kritiek
  • Dat alle begin moeilijk is, maar dat doorzetten loont
  • De ideale mindset om je bedrijf tot een succes te maken

In het inspiratiegesprek gaan we 1,5 uur gefocust aan de slag met
jouw wensen, struggles en dromen

 

Voor wie is deze 1-op-1 INSPIRATIE SESSIE GESCHIKT?

  • ondernemers to-be die nieuwsgierig zijn naar de eerste stap naar ondernemerschap
  • entrepreneurs to-be die openstaan voor nieuwe ideeën en ervaringen
  • Voor dromers die van denken willen overgaan naar doen

Jouw investering: eenmalig 349,- euro

Ben je klaar voor het zetten van de eerste stap en wil je graag een inspiratiegesprek bij mij boeken? Leuk! Ik kan niet wachten om mijn kennis met jou te delen. Ik reserveer twee maal per maand extra tijd om een inspiratiegesprek in te plannen. Is de maand vol, dan plannen we het gesprek gewoon de maand erna in. (De inspiratiesessies vinden voorlopig via een WhatsApp video call of via Skype plaats) 

Neem vandaag die allereerste stap en plan een inspiratiegesprek met mij in via:  info@kommatekstbureau.nl.

Bellen of appen +31(0)648776982 kan natuurlijk ook.

Wil je een belafspraak maken?