E-Commerce Copywriting

Via E-Commerce Copywriting maak ik je webshop aantrekkelijk en overzichtelijk voor jouw klanten. Daarbij zorg ik ervoor dat de teksten perfect aansluiten bij de look & feel van jouw webshop waardoor de herkenbaarheid van je webwinkel wordt vergroot. Van pakkende SEO productteksten, categorieteksten en merkenpagina’s tot inspirerende blogs kun je bij mij terecht.

E-Commerce Copywriting voor teksten die echt blijven plakken

Wil je graag meer naamsbekendheid creëren voor je webshop? E-Commerce Copywriting is dé manier om je consumenten te informeren, inspireren én aan te zetten tot actie. Ik schrijf E-commerce teksten die écht blijven plakken waardoor klanten langer blijven shoppen in jouw webwinkel.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten teksten voor je webshop die elkaar versterken voor een optimaal resultaat.

  • Via SEO productteksten en categorieteksten omschrijf ik jouw producten op een heldere en aantrekkelijke manier. De teksten zijn volledig afgestemd op jouw doelgroep én vergroten de vindbaarheid van je webshop.
  • Merkenpagina’s: een ideale manier om je klanten in één oogopslag te laten zien welke merken jij verkoopt. Elk merk wordt kort omschreven zodat jouw klanten veel makkelijker een keuze kunnen maken.
  • Blogartikelen: laat jouw klanten kennismaken met je webshop, wat is jouw visie, waar sta je voor en welke top producten heb jij je klanten te bieden?
  • SEO webteksten: met SEO proof webteksten zorg je ervoor dat jouw webshop goed scoort in google. Zo ben je makkelijk te vinden en zo komen potentiële klanten sneller bij jouw webshop terecht.

Kan jouw webshop wel een upgrade gebruiken?

Met professionele E-Commerce teksten geef ik jouw webshop een flinke boost.
Wil je dat ik met jouw webshop aan de slag ga? Geef dan via het contactformulier een korte omschrijving van de opdracht en een aantal voorkeuren van een startdatum. Dan ontvang je van mij een vrijblijvende prijsopgave en geef ik aan wanneer we zo snel mogelijk kunnen starten met het professionaliseren van jouw webshop.

Je kunt me natuurlijk ook bellen of appen wanneer je vragen hebt of wilt overleggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je een belafspraak maken?