E-Commerce Copywriting

E-Commerce Copywriting is volledig toegespitst op commerciële teksten om jouw webshop aantrekkelijker te maken voor consumenten. Er komt veel meer bij kijken dan alleen het schrijven van webteksten en het aanspreken van de juiste doelgroep. Zo denk ik ook mee welke call-to-action mooi aansluit bij je producten. En zorg ik ervoor dat de teksten perfect aansluiten bij de look & feel van jouw webshop. Ik ondersteun je met het creëren van pakkende e-commerce teksten voor jouw online shop. Van commerciële teksten en headings tot unieke SEO productteksten, categorieteksten en merkenpagina’s.

E-Commerce Copywriting voor teksten die echt blijven plakken

Wil je graag meer naamsbekendheid creëren voor je webshop? E-Commerce Copywriting is een manier van schrijven waarbij je consumenten informeert, verleidt én aanzet tot actie. Ik schrijf E-commerce teksten die écht blijven plakken en help je hier dan ook graag bij.

Zo kun je kiezen uit verschillende soorten teksten voor je webshop die je perfect kunt combineren:

Wil jij ook meer resultaat bereiken met jouw webshop?

Dan zit je bij mij helemaal goed. Want met professionele E-Commerce teksten geef ik jouw webshop een flinke boost.
Meteen aan de slag? Geef dan even via het contactformulier een korte omschrijving van de opdracht en voorkeur van een startdatum. Dan ontvang je van mij meteen een prijsopgave en geef ik aan wanneer we zo snel mogelijk aan de slag kunnen met jouw webshop.  Bellen of appen kan natuurlijk ook.

 

 

 

 

 

 

 

 

Keertje koffie drinken?