E-Commerce Copywriting

E-Commerce Copywriting is volledig toegespitst op commerciële teksten om jouw webshop aantrekkelijker te maken voor consumenten. Er komt veel meer bij kijken dan alleen het schrijven van webteksten en het aanspreken van de juiste doelgroep. Zo denk ik ook mee welke call-to-action mooi aansluit bij je producten. En zorg ik ervoor dat de teksten perfect aansluiten bij de look & feel van jouw webshop. Ik ondersteun je met het creëren van pakkende e-commerce teksten voor jouw online shop. Van commerciële teksten en headings tot unieke SEO productteksten, categorieteksten en merkenpagina’s.

E-Commerce Copywriting voor teksten die echt blijven plakken

Wil je graag meer naamsbekendheid creëren voor je webshop? E-Commerce Copywriting is een manier van schrijven waarbij je consumenten informeert, verleidt én aanzet tot actie. Ik schrijf E-commerce teksten die écht blijven plakken en help je hier dan ook graag bij.

Zo kun je kiezen uit verschillende soorten teksten voor je webshop die je perfect kunt combineren:

 

Kun je hulp gebruiken met E-Commerce teksten voor jouw webshop?

Wil je commerciële teksten voor je webshop laten schrijven? Dan zit je hier helemaal goed. Via het contactformulier kun je al een korte omschrijving van de schrijfopdracht geven waarna ik vervolgens contact met je opneem. Ook wanneer je graag een prijsopgave ontvangt, kun je dit via het contactformulier aangeven.  Bellen of appen kan natuurlijk ook.

 

 

 

 

 

 

 

 

Keertje koffie drinken?