E-Commerce Copywriting

Via E-Commerce Copywriting maak ik je webshop tekstueel aantrekkelijk én overzichtelijk voor jouw klanten. Daarbij zorg ik ervoor dat de teksten perfect aansluiten bij jouw missie en visie waardoor de herkenbaarheid van je webwinkel wordt vergroot. Voor het schrijven van pakkende SEO productteksten, categorieteksten, merkenpagina’s en inspirerende blogs, zit je bij mij helemaal goed.

E-Commerce Copywriting voor teksten die echt blijven plakken

Wil je graag meer naamsbekendheid creëren voor je webshop? E-Commerce Copywriting is dé manier om je consumenten te informeren, inspireren én aan te zetten tot actie. Ik schrijf E-commerce teksten die écht blijven plakken waardoor klanten langer blijven shoppen in jouw webwinkel.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten teksten voor je webshop die ook met elkaar kunt combineren voor een optimaal resultaat.

  • Via SEO productteksten en categorieteksten  omschrijf ik jouw producten op een heldere en aantrekkelijke manier. De teksten zijn volledig afgestemd op jouw doelgroep én vergroten de vindbaarheid van je webshop.
  • Merkenpagina’s : een ideale manier om je klanten in één oogopslag te laten zien welke merken jij verkoopt. Elk merk wordt kort omschreven zodat jouw klanten veel makkelijker een keuze kunnen maken.
  • Blogartikelen: laat jouw klanten kennismaken met je webshop, wat is jouw visie, waar sta je voor en welke top producten heb jij je klanten te bieden?
  • SEO webteksten: met SEO proof webteksten zorg je ervoor dat jouw webshop goed scoort in google. Zo ben je makkelijk te vinden en zo komen potentiële klanten sneller bij jouw webshop terecht.

Kan jouw webshop wel een upgrade gebruiken?

Met professionele E-Commerce teksten geef ik jouw webshop een flinke boost.
Wil je dat ik met jouw webshop aan de slag ga? Geef dan via het contactformulier een korte omschrijving van de opdracht en een aantal voorkeuren van een startdatum. Dan ontvang je van mij een vrijblijvende prijsopgave en geef ik aan wanneer we zo snel mogelijk kunnen starten met het professionaliseren van jouw webshop.

Liever telefonisch overleggen of eerst even contact leggen via WhatsApp? Tuurlijk! Dat kan via +31648776982.

 

 

 

“Patty is een hele positieve persoonlijkheid met wie ik heel prettig heb samengewerkt. Uitgebreide briefings zijn eigenlijk onnodig. Patty weet al snel wat een klant zoekt en past haar schrijfstijl en snelheid aan zodat het schrijfproject soepel verloopt.”
Maarten Pieter Overvliet | Reclamefolder

 

 

 

 

 

Wil je een belafspraak maken?