Copywriting

Ik ondersteun bedrijven en ondernemers met het creëren van pakkende teksten zowel online als offline. Ook denk ik graag mee welke call-to-action mooi aansluit bij commerciële teksten. Ik zorg ervoor dat de content perfect aansluit bij de look & feel van jouw merk of bedrijf.

Wil je bijvoorbeeld graag nieuwsbrieven versturen en kun je hulp gebruiken bij het schrijven van sterke headlines en nieuwsbriefteksten dan help ik jou daar graag bij. MailChimp is bijvoorbeeld een web-programma waarmee je zelf professionele nieuwsbrieven kunt maken en versturen. Ik leg je graag uit hoe dit programma werkt en hoe je treffende headlines schrijft.

Sterke teksten offline & online

Wil je graag meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf, dienst of product? Zoek je een creatieve copywriter die pakkende teksten schrijft die écht blijven hangen? Ik ga graag samen met jou aan de slag.

Ik kan je helpen bij verschillende projecten:

  • advertentieteksten
  • brochureteksten
  • interviews
  • nieuwsbrieven
  • persberichten
  • berichten voor Social media

Benieuwd naar mijn schrijfkunsten als copywriter?

Tipje van de sluier

Voor LilyRose magazine heb ik mooie opdracht mogen doen in de vorm van een artikel over Parijs en mijn webshop Wishabag. Een van mijn columns over Solliciteren en Social Media voor Radio 90 FM kun je hier lezen. Ook heb ik lijstrekkers van PdvA geïnterviewd over de gemeenteraadsverkiezingen voor City Magazine Maastricht. Via deze link kun je het interview lezen.

Lees hier het artikel dat ik geschreven heb voor Zuyd Unlimited naar aanleiding van het interview over ‘De Week van het Lege Gebouw’.

Meer informatie?

Wil je graag een kennismakingsgesprek plannen? Laat het me weten via het contactformulier. Bellen of appen kan natuurlijk ook.

 

 

 

 

Keertje koffie drinken?