Copywriting

Ik ondersteun bedrijven en ondernemers met het creëren van pakkende teksten zowel online als offline. Vanuit het belang van de opdrachtgever schrijf ik sterke teksten afgestemd op de behoefte van de consument. Ook denk ik mee welke call-to-action mooi aansluit bij commerciële teksten en zorg ik ervoor dat de content perfect aansluit bij de look & feel van jouw merk of bedrijf.

Wil je bijvoorbeeld graag nieuwsbrieven versturen en kun je hulp gebruiken bij het schrijven van sterke headlines en nieuwsbriefteksten dan help ik jou daar graag bij. MailChimp is een web-programma waarmee je zelf professionele nieuwsbrieven kunt maken en versturen. Wil je leren hoe MailChimp werkt?  Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

Sterke teksten offline & online

Wil je graag het contact met jouw klanten verbeteren? Meer naamsbekendheid creëren voor jouw bedrijf, dienst of product? Zoek je een creatieve copywriter die teksten schrijft die nèt een beetje anders zijn? Dan ga ik graag samen met jou aan de slag.

Ik kan jou helpen bij verschillende projecten:

  • advertentieteksten
  • brochureteksten
  • interviews
  • nieuwsbrieven
  • persberichten
  • social media

Benieuwd naar mijn schrijfkunsten als copywriter?

Tipje van de sluier

Voor LilyRose magazine heb ik mooie opdracht mogen doen in de vorm van een artikel over Parijs en mijn webshop Wishabag. Een van mijn columns over Solliciteren en Social Media voor Radio 90 FM kun je hier lezen. Ook heb ik lijstrekkers van PdvA geïnterviewd over de gemeenteraadsverkiezingen voor City Magazine Maastricht. Via deze link kun je het interview lezen.

Lees hier het artikel dat ik geschreven heb voor Zuyd Unlimited naar aanleiding van het interview over ‘De Week van het Lege Gebouw’.

 

Meer informatie?

Heb je advies nodig of wil je een prijsopgave ontvangen? Laat het me weten via het contactformulier. Bellen of appen kan natuurlijk ook.

 

 

 

 

Keertje koffie drinken?