Bloggen voor Webshops

Ben je op zoek naar een ervaren blogger voor jouw webshop? Dan zit je bij mij helemaal goed! Door te bloggen over je webshop kun je eenvoudig jouw kennis delen én een kijkje bieden achter de schermen van je webshop. En dat vinden jouw klanten ontzettend leuk! Met inspirerende blogs krijg je op een laagdrempelige manier meer interactie en binding met je klanten.

Wat maakt jouw product zo bijzonder? Wat is de kracht van je webwinkel? Deel het met je klanten!

Ik schrijf SEO-geoptimaliseerde blogs die jouw webwinkel hoger laten ranken via Google. Zo is je webshop sneller vindbaar via de zoekresultaten.

Tips voor inspirerende SEO blogs

Wil je een nieuwe productlijn introduceren of een bepaald assortiment extra onder de aandacht brengen? Via inspirerende SEO blogs kun je jouw  (potentiële) klanten alle ins & outs vertellen over je assortiment. Heb je een webshop in kleding? Dan kun je via inspirerende blogs leuke setjes laten zien. Zo blijven jouw klanten altijd up-to-date en zijn ze direct op de hoogte van de nieuwste modetrends.

Verkoop je tuinmeubelen, sanitair of woonaccessoires? Deel dan de allernieuwste interieurtrends via blogs op het gebied van tuindecoratie, badkamerdesign en interieurdesign. Dit zijn allemaal leuke onderwerpen om online te delen.

Bloggen voor je webshop? SEO proof blogartikelen

Wil je graag starten met bloggen voor je webshop, maar stel je het telkens uit? Heb je het te druk met je online shop en kom je er zelf niet aan toe? Maak dan gebruik van mijn expertise en laat mij de blogs voor je schrijven. Bloggen is niet alleen een mooie service voor jouw klanten, maar verhoogt ook de vindbaarheid van jouw online shop! Wil je graag starten met bloggen voor je webshop? Stel het dan niet langer uit, maar neem contact met mij op, zodat ik dit voor jou kan oppakken. Ik schrijf blogs voor diverse branches; van vakantieblogs en interieurdesign tot fashion, sanitair en tuindecoratie. Mijn ervaring als SEO tekstschrijver komt bij het schrijven van blogs goed van pas. En daar kun jij optimaal van profiteren met blogs die leuk zijn om te lezen én jouw website makkelijker vindbaar maken. Win-Win!

Ja, ik wil het bloggen uitbesteden

Maak het jezelf makkelijk en laat blogs voor je schrijven. Wanneer je het bloggen uitbesteedt, bespaar je zeeën van tijd én je hoeft zelf geen deadlines te bewaken en input te verzinnen. Het enige dat je zelf hoeft te verzorgen is beeldmateriaal ter illustratie. En als je het lastig vindt om hier een keuze in te maken, dan adviseer ik je daar natuurlijk ook graag bij!

Aan de slag met blogartikelen

Leuk, dat we gaan samenwerken! Ik kijk er al naar uit. Misschien ben je nieuwsgierig hoe het werkt als je blogartikelen door mij laat schrijven. Daarom heb ik dit stapsgewijs voor je op een rijtje gezet:

  1. Wil je de blogartikelen graag door mij laten schrijven? Dat kan heel eenvoudig door mij een email te sturen of te bellen. Een berichtje via Whatsapp kan natuurlijk ook.
  2. Vervolgens hebben we contact om te brainstormen over het onderwerp, de inhoud, het aantal woorden en de deadline.
  3. Alles helder? Dan ontvang je van mij een e-mail met een korte samenvatting van wat we besproken hebben; van de inhoud en deadline tot mijn tarief. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Wat je krijgt:

Mijn copywriting skills! Want ik ga over jouw webshop bloggen met SEO proof teksten met leuke nieuwtjes over je producten en de laatste trends. Laagdrempelige blogs die makkelijk leesbaar zijn waarin ik jouw kennis & expertise helemaal in the picture zet! Wil je graag meerdere blogs laten schrijven en inplannen? Tuurlijk! Dat kan ook! Dan maak ik een planning van de blogartikelen per onderwerp met de bijbehorende deadlines zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Een SEO tekstschrijver voor bloggen. Wat kost het?

Hieronder tref je mijn tarieven aan; de prijzen voor bloggen zijn inclusief 1 feedback ronde:

Tarieven | Bloggen voor webshops 

1 Blogartikel van ± 500 woorden                                                125,- euro
incl. 1 feedback ronde

 

1 Blogartikel van ± 700 woorden                                                  175,- euro
incl. 1 feedback ronde

 

1 Blogartikel van ± 900 woorden                                                 225,- euro
incl. 1 feedback ronde

Wil je mij laten bloggen voor je webshop?

Wil je gebruik maken van mijn expertise en blogs door mij laten schrijven voor je webshop? Stuur me dan een email via info@kommatekstbureau.nl. Liever even bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt me telefonisch bereiken via +31(0)648776982.

 

 

“Patty is een hartelijk en fijn persoon om mee samen te werken.
Ze reageert altijd snel op berichten en telefoontjes en houdt zich netjes aan afspraken.
Voor ons werkt ze daarom structureel mee aan grote contentprojecten voor onze klanten.
Het is zeker een aanrader om met Patty samen te werken!”
Renske Swarts | Projectmanager Blogs4Travel

Wil je een belafspraak maken?