Bloggen voor business

Een mooie manier om meer interactie te krijgen met jouw klanten is door het starten met bloggen. Met bloggen vergroot je jouw bereik en de online zichtbaarheid van jouw bedrijf of product. Creëer een vertrouwensband met klanten. Laat ze zien waar je mee bezig bent en deel jouw kennis over een bepaald product of dienst.

Wil je het bloggen uitbesteden?

Dan kun je kiezen voor losse blogartikelen of voor een abonnement. Kies je voor een blogabonnement dan stellen we samen een blogkalender op. We plannen de onderwerpen in zodat jij op tijd de blogartikelen ontvangt. Wil je tussendoor toch graag voor een ander onderwerp kiezen? Geen probleem dan passen we de blogkalender gewoon aan.

Nieuwsgierig naar mijn blogs?

Tipje van de sluier

Ik blog onder andere voor glamping.nl, charmequality.nl en vacanceselect.com. Via blogs4travel.nl ben ik inzetbaar voor diverse projecten:

 

Voor Radio 90FM Het Werkt! heb ik diverse columns geschreven over onderwerpen zoals solliciteren en Social media. Hieronder tref je een van de blogs aan:

 

Fashion en Lifestyle blogs heb ik op projectbasis geschreven voor Mounira’s Mansion van Mounira Mansour:

 

Voor OnlyHuman schreef ik een blogartikel  over de veranderingen op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming:

Meer informatie?

Wil jij de interactie met jouw klanten verdiepen en jouw marktpositie online verbeteren? Neem dan contact met me op. Dan kunnen we samen kijken hoe we meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf, product of dienst kunnen creëren.

 

komma_tekstbureau-bloggen-blog-blogger

Keertje koffie drinken?