Bloggen voor business

Een mooie manier om meer interactie te krijgen met jouw klanten is door het starten met bloggen. Met bloggen vergroot je jouw bereik en de online zichtbaarheid van jouw bedrijf of product. Je creëert op een laagdrempelige manier een vertrouwensband met jouw klanten. Laat ze zien waar je goed in bent, wat de kracht is van jouw bedrijf en deel ervaringen van tevreden klanten.

Wil je het bloggen uitbesteden?

Dan kun je kiezen voor losse blogartikelen of voor een abonnement. Kies je voor een blogabonnement dan stellen we samen een blogkalender op. We plannen de onderwerpen in zodat jij op tijd de blogartikelen ontvangt. Wil je tussendoor toch graag voor een ander onderwerp kiezen? Geen probleem dan passen we de blogkalender gewoon aan.

Nieuwsgierig naar mijn blogs?

Tipje van de sluier

Ik schrijf graag over sfeer en beleving. Voor glamping.nl, charmequality.nl en vacanceselect.com beschrijf ik prachtige vakantiebestemmingen, campings, hotels en de leukste dagtripjes:

Voor Radio 90FM Het Werkt! heb ik diverse columns geschreven over onderwerpen zoals solliciteren en Social media. Wat zijn de blunders en hoe bereid je je nu eigenlijk het beste voor? Hieronder tref je een van de blogs aan:

Fashion en Lifestyle blogs heb ik op projectbasis geschreven over modeaccessoires voor Mounira’s Mansion van Mounira Mansour:

Voor OnlyHuman schreef ik een zakelijk blogartikel  over de veranderingen op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming:

Meer informatie?

Wil je meer weten over het positieve effect van bloggen en het schrijven van teksten vanuit een bepaalde beleving? Spreekt jou de combinatie sfeer en tekst aan? Neem dan contact met me op. Dan kunnen we samen kijken hoe we meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf, product of dienst kunnen creëren.

 

komma_tekstbureau-bloggen-blog-blogger

Keertje koffie drinken?