Bloggen voor business

Een mooie manier om meer interactie te krijgen met jouw klanten is door het starten met bloggen. Met bloggen vergroot je aanzienlijk jouw bereik en zichtbaarheid. Ook creëer je op deze manier de vertrouwensband met je klanten. Laat (potentiële) klanten zien waar je mee bezig bent en deel je kennis over jouw product of dienst.

Wil je het bloggen uitbesteden?

Dan kun je kiezen voor losse blogartikelen of voor een abonnement. Kies je voor een blogabonnement dan stellen we samen een blogkalender op en plannen we de onderwerpen in zodat jij op tijd de blogartikelen ontvangt. Wil je toch graag voor een ander onderwerp kiezen? Geen probleem dan passen we de blogkalender gewoon aan.

Nieuwsgierig naar mijn blogs?

Tipje van de sluier

Voor Monique Magazine verzorg ik de eindredactie. Ik controleer de blogs en pas de “spelregels” van SEO toe. Ook zorg ik ervoor dat de blogartikelen tijdig worden gepubliceerd.

Voor Radio 90FM Het Werkt! heb ik diverse columns geschreven over Solliciteren en Social media. Hieronder tref je enkele blogs aan.

Fashion en Lifestyle blogs heb ik via een project geschreven voor Mounira’s Mansion van Mounira Mansour

Ik blog onder andere voor glamping.nl, charmequality.nl en vacanceselect.com. Via blogs4travel.nl ben ik inzetbaar voor diverse projecten.

Meer informatie?

Wil jij de interactie met jouw klanten en websitebezoekers verhogen en zoek je een ervaren blogger die jou kan helpen? Neem dan contact met me op.

komma_tekstbureau-bloggen-blog-blogger

Keertje koffie drinken?