Bloggen voor Business

Via bloggen kun je heel makkelijk kennis delen én een kijkje bieden achter de schermen van je webshop. En dat vinden jouw klanten ontzettend leuk! Met bloggen creëer je op een laagdrempelige manier meer interactie en binding met je klanten.

Wat maakt jouw product zo bijzonder? Wat is de kracht van je webwinkel? Deel het met je klanten! Ook is bloggen erg effectief om je webwinkel hoger in de ranking te krijgen via Google. Zo is je bedrijf veel sneller te vinden op het web.

Tips voor inspirerende blogs

Wil je een nieuwe productlijn introduceren of een bepaald assortiment extra onder de aandacht brengen? Via blogs kun je jouw  (potentiële) klanten alle ins & outs vertellen over je assortiment. Heb je een webshop in kleding? Dan kun je in een blog leuke setjes samenstellen ter inspiratie voor je klanten.

Verkoop je tuinmeubelen, sanitair of woonaccessoires? Deel dan de allernieuwste trends via blogs op het gebied van tuindecoratie en interieur. Dit zijn allemaal leuke onderwerpen die zonde zijn om niet te delen.

Bloggen voor je webshop?

Wil je graag starten met bloggen voor je webshop, maar stel je het telkens uit? Of kom je er zelf door drukte niet aan toe? Maak dan gebruik van mijn expertise en laat mij de blogs voor je schrijven. Bloggen is niet alleen een mooie service naar jouw klanten toe, maar verhoogt ook de vindbaarheid van jouw online shop! Wil je graag starten met bloggen voor je webshop? Stel het dan niet langer uit, maar neem contact met mij op zodat ik dit voor jou kan oppakken. Ik schrijf blogs voor diverse branches; van vakantieblogs en interieurdesign tot fashion en tuindecoratie. Mijn ervaring als SEO tekstschrijver komt bij het schrijven van blogs goed van pas. En daar kun jij optimaal van profiteren met blogs die leuk zijn om te lezen én jouw website makkelijker vindbaar maken. Win-Win!

Ja, ik wil het bloggen uitbesteden

Maak het jezelf makkelijk en laat blogs voor je schrijven. Wanneer je het bloggen uitbesteedt, bespaar je zeeën van tijd én je hoeft zelf geen deadlines te bewaken en input te verzinnen. Het enige dat je zelf hoeft te verzorgen is beeldmateriaal ter illustratie. En als je het lastig vindt om hier een keuze in te maken, dan adviseer ik je daar natuurlijk ook graag bij!

Aan de slag met blogartikelen

Leuk, dat we gaan samenwerken! Ik kijk er al naar uit. Misschien ben je nieuwsgierig hoe het werkt als je blogartikelen door mij laat schrijven. Daarom heb ik dit stapsgewijs voor je op een rijtje gezet:

  1. Wil je de blogartikelen graag door mij laten schrijven? Dat kan heel eenvoudig door mij een email te sturen of te bellen. Een berichtje via Whatsapp kan natuurlijk ook.
  2. Vervolgens hebben we contact om te brainstormen over het onderwerp, de inhoud, het aantal woorden en de deadline.
  3. Alles helder? Dan ontvang je van mij een e-mail met een korte samenvatting van wat we besproken hebben; van de inhoud en deadline tot mijn tarief. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Wat je krijgt:

Mijn copywritingskills! Want ik ga over jouw webshop bloggen met SEO proof teksten met leuke nieuwtjes over je producten en de laatste trends. Laagdrempelige blogs die makkelijk leesbaar zijn waarin ik jouw kennis & expertise helemaal in the picture zet! Wil je graag meerdere blogs laten schrijven en inplannen? Tuurlijk! Dat kan ook! Dan maak ik een planning van de blogartikelen per onderwerp met de bijbehorende deadlines zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Wat kost het?

Hieronder tref je mijn tarieven aan; deze zijn inclusief SEO zoekwoorden onderzoek én 1 aanpassingsronde:

Tarieven | Blogartikelen voor webshops

Blogartikelen van ± 350 woorden
€ 60,- per blogartikel

Blogartikelen van ± 500 woorden
€ 90,- per blogartikel

Blogartikelen van ± 700 woorden
€ 120,- per blogartikel

 

Wil je blogs door mij laten schrijven?

Wil je gebruik maken van mijn expertise en blogs door mij laten schrijven? Stuur me dan een email via info@kommatekstbureau.nl. Liever even bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt me telefonisch bereiken via +31(0)648776982.

 

 

“Patty is een hartelijk en fijn persoon om mee samen te werken.
Ze reageert altijd snel op berichten en telefoontjes en houdt zich netjes aan afspraken.
Voor ons werkt ze daarom structureel mee aan aan grote contentprojecten voor onze klanten.
Het is zeker een aanrader om met Patty samen te werken!”
Renske Swarts | Projectmanager Blogs4Travel

Wil je een belafspraak maken?