Bloggen voor business

Een effectieve manier om meer interactie te krijgen met klanten is door het starten met bloggen. Het zogeheten bloggen voor business vergroot de online zichtbaarheid van jouw bedrijf of product. Op een laagdrempelige manier creëer je op deze wijze een vertrouwensband met (potentiële) klanten.

Wil je het bloggen uitbesteden?

Via bloggen voor business laat je zien waar je goed in bent. Je toont wat de kracht is van jouw bedrijf en je kunt ervaringen delen van tevreden klanten. Kom je er zelf gewoonweg niet aan toe en wil je het bloggen uitbesteden? Dan kun je kiezen voor losse blogartikelen of voor een blogabonnement. Kies je voor een blogabonnement dan stellen we samen een blogkalender op. We plannen de onderwerpen in zodat jij de artikelen op tijd ontvangt. Kies je liever voor losse blogartikelen dan kan dat natuurlijk ook.

Nieuwsgierig naar mijn blogs?

Tipje van de sluier

Ik schrijf voor Chapeau Magazine blogs voor verschillende bedrijven. Voor glamping.nl, Zoover.nl en Vacanceselect.com beschrijf ik prachtige vakantiebestemmingen, campings, hotels en de leukste dagtripjes:

Hier lees je het blog dat ik schreef voor Blandlord over het combineren van crowd ownership met een maatschappelijk sociaal doel.

Voor Radio 90FM Het Werkt! heb ik diverse columns geschreven over onderwerpen zoals solliciteren en Social media. Wat zijn de blunders en hoe bereid je je nu eigenlijk het beste voor? Hieronder tref je een van de blogs aan:

Fashion en Lifestyle blogs heb ik op projectbasis geschreven over modeaccessoires voor Mounira’s Mansion van Mounira Mansour:

Voor OnlyHuman schreef ik een zakelijk blogartikel  over de veranderingen op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming:

Meer informatie?

Wil je meer weten over het positieve effect van bloggen en het schrijven van teksten vanuit een bepaalde beleving? Spreekt jou de combinatie sfeer en tekst aan? Neem dan contact met me op. Dan kunnen we samen kijken hoe we meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf, product of dienst kunnen creëren.

 

komma_tekstbureau-bloggen-blog-blogger

 

Keertje koffie drinken?